Головна | Реєстрація | Вхід
 
Неділя, 09.05.2021, 10:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Навчально - виховні новини [40]
Навчально-виробничі новини [16]
Профорiєнтацiйні новини [9]
Спортивно-оздоровчі новини [8]
Iншi новини [31]
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 29
24.04.2013р. в ліцеї відбулася педрада – КТД (колективна творча думка) з питання: «Система використання інноваційних технологій навчання та їх вплив на розвиток самостійної і творчої активності учнів». Мета даної педради: узагальнити підсумки роботи педколективу над єдиною методичною проблемою: «Розвиток самостійної і творчої активності учнів на основі впровадження інноваційних технологій». Для проведення педради з даного питання були створені три творчі групи від кожної методичної комісії, які по кожній професії і з кожного навчального предмету підвели підсумки впровадження інновацій в навчальний процес. Педколективом була схвалена робота протягом 5 років над даною методичною проблемою та прийнята нова проблема: «Підвищення компетентності учасників навчального процесу з використання ІКТ». ... Читати далі »
Категорія: Навчально-виробничі новини | Переглядів: 965 | Додав: drenod | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Инновации в обучении учащихся – основа жизни всего педколлектива Свердловского профессионального торгово-кулинарного лицея. Одним из основных направлений является создание школ передового опыта «Мастер-класс». Так, 23 и 25 апреля 2013г. достаточно молодым мастером производственного обучения по профессиям «Повар. Кондитер» Ваховской Ольгой Владимировной для кулинарной методической комиссии было проведены семинары-практикумы «Мастер-класс» по темам: 1. «Инновации в оформлении и подаче салатов. Технология приготовления сырного фондю и его подача». 2. «Изготовление отделочных полуфабрикатов из мастики для кондитерских изделий. Оформление тортов мастикой». На данных методических мероприятиях теоретически и практически были представлены наиболее новейшие технологии в поварском и кондитерском производстве, блюда и изделия ведущих ресторанов Украины. На первом семинаре были показаны новейшие технологии ресторанного бизнеса в оформлении и подаче блюд фьюжен-кухни. Показана технология пригото ... Читати далі »
Категорія: Навчально-виробничі новини | Переглядів: 2900 | Додав: drenod | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Календар свят
Праздники сегодня

Copyright SVPTKL © 2021Сайт управляється системою uCoz