У минулий час робота «Офіціанта, бармена» була
подібна «хлопчику на побігеньках» у господаря якого-небудь трактиру, ресторану
або корчми, яка існувала не менше п'яти років. В основному офіціантські правила
вивчали мало. Сьогодні характер і умови професії дуже змінилися, професія стала
ширшою і не один ресторан, кафе або бар не обійдеться як без бармена, так і без
офіціанта.
Люди, яких обслуговують бармени і офіціанти, відрізняються один від
одного і віком, і характером, і вимогами. А вимоги,
які привели їх в ресторан або кафе, у всіх однакові - відпочити, пообідати або
повечеряти, відсвяткувати дату.
Якщо «Офіціант, бармен» красиво одягнений, має привабливу
зовнішність, спритність, то цей працівник матиме успіх в роботі. Ще в роботі «Офіціанту,
бармену» знадобиться інтуїція, внутрішня культура, акуратність,
комунікабельність, правильна мова, і знання кулінарного мистецтва. Працювати
повинен швидко, вправно, безшумно, чим тихіше працює
офіціант, тим вище цінують його роботу.
«Офіціанту, бармену»
необхідно знати не тільки правила сервіровки столу, він повинен мати хорошу
пам'ять, уміти точно і швидко обслуговувати, бути витриманим,чемним. «Офіціант, бармен»
повинен бути свого роду психологом. Але найголовнішою якістю цієї професії є -
культура обслуговування.
МИ НАВЧАЄМО ОБСЛУГОВУВАТИ:
Нетерплячих - терпляче! Сором'язливих - дбайливо!
Образливих
- тактовно! |
|
Набір учнів проводиться
на базі повної загальної середньої освіти. термін навчання 1 рік
Форма
навчання:
денна
бюджетна та на госпрозрахунковій основі
Учні отримають :
|